Değerli veliler, sevgili öğrenciler,

Bilindiği üzere Özel Çakabey Anadolu Lisesi Giriş ve Bursluluk Sınavı 23 Şubat 2019 tarihinde okulumuzda yapılmıştır. Bu sınava katılamayan ve MEB’in düzenlediği LGS sonucu ile okulumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler aşağıdaki butondan Çakabey Lisesine kontenjan dahilinde kayıt yaptırabilmek için gerekli puanı alıp almadıklarını öğrenebilirler.

Bu hesaplamada MEB LGS sonuç belgenizdeki Türkçe-Matematik-Fen (T-M-F) netleriniz dikkate alınacaktır. 9. sınıflarımız için belirlenen burs kontenjanları, okulumuzun Şubat ayında düzenlediği sınav sonrasında kayıt yaptıran öğrencilerce doldurulmuş olup MEB LGS sonucuna göre burs verilmeyecektir.

Tüm öğrencilere başarılı ve çok yönlü bir lise yaşamı dileğiyle…

MEB LGS sonucunuza göre elde ettiğiniz net sayılarını aşağıya giriniz.
• Çakabey Lisesine kontenjan dahilinde kayıt yaptırabilmek için Türkçe-Matematik-Fen (T-M-F) derslerine ait netleriniz dikkate alınacaktır.
• Hesaplama robotunda Türkçe neti için 1, fen bilgisi neti için 1,1 ve matematik neti için 2,15 katsayıları kullanılmış olup bu katsayılar derslerin Türkiye başarı ortalamaları göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur.

Türkçe Net Fen Net Mat Net

Okulumuza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Özel Çakabey Okulları 9. sınıfına giriş hakkı kazanamadığınızı üzülerek bildiririz.
Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir lise yaşamı dileğiyle.
Tebrik ederiz,
Özel Çakabey Anadolu Lisesine kayıt yaptırabilmek için gerekli puana erişmişsiniz.
Belirli ve az sayıdaki 9. sınıf kontenjanımıza, puan yüksekliğine göre değil başvuru sırasına göre kayıt yapılacak olup, öğrencimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. 9. sınıflarımız için burslar yalnızca okulumuzun Şubat ayında düzenlediği sınavımız sonrasında kayıt yaptıran öğrencilere verilmiş olup, MEB LGS sonucuna göre burs verilmeyecektir.

Detaylı bilgi için okulumuza ulaşabilirsiniz. (0 232 327 31 92 Dahili 117- 127)