Değerli öğrenciler ve aileler,

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. Öğrencimizin TC kimlik numarasını yazdıktan sonra, sınav başvurusu sırasında bildirmiş olduğunuz cep telefonuna gelecek doğrulama kodunu girerek sınav sonucunuza ulaşabilirsiniz.

Sorularınız için Öğrenci İşleri Ofisimizi ararsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
0 232 327 31 92 (Dahili 1401-1402)

Tüm öğrencilere öğrenme aşkı, çok yönlülük ve üstün başarılar ile geçirecekleri bir eğitim yaşamı dileriz.

ÖZEL ÇAKABEY OKULLARI

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin kendi yaş grupları içinde akademik bilgileri yanında, konsantrasyon ve zaman yönetimi becerilerini de ölçtükleri bu sınavın onlar için faydalı bir deneme olduğunu umuyoruz.

Bu sınav sonucuna göre öğrencimizin 2020-2021 eğitim- öğretim yılı için Özel Çakabey Okullarına giriş hakkı kazanamadığını üzülerek bildiririz. Ancak bu sınavda, yukarıda da belirttiğimiz pek çok yan faktör bulunmaktadır. Dolayısıyla öğrencimizi başarısız addetmek asla mümkün değildir.

İnanıyoruz ki yaşamları boyunca çalışma azimleri ile daima başarılı olacaklardır.

GİRİŞ HAKKI KAZANDINIZ

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. Öğrencimizin bu sınav sonucuna göre 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için Özel Çakabey Okullarına giriş hakkı kazandığını (herhangi bir derecede burs hakkı olmadan) bildirmekten mutluluk duyar, kendisini, tebrik ederiz.

Kayıt koşullarımız için www.cakabey.k12.tr adresinde, kayıt butonundaki açıklamaları inceleyerek bilgi sahibi olmanızı önemle rica ediyoruz.

Öğrenme aşkı, çok yönlülük ve üstün başarılarla dolu bir eğitim yaşamı dileğiyle.

BURS KAZANDINIZ

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. Öğrencimizin bu sınav sonucuna göre 2020-2021 eğitim öğretim yılı için % öğrenim bursu kazandığını bildirmekten mutluluk duyar, kendisini tebrik ederiz.

Öğrenme aşkı, çok yönlülük ve üstün başarılarla dolu bir lise yaşamı dileğiyle.