Değerli öğrenciler ve aileler,

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra, sınav başvurusu sırasında bildirmiş olduğunuz cep telefonunuza gelecek doğrulama kodunu girerek sınav sonucunuza ulaşabilirsiniz.
Okul giriş veya burs puanı alan öğrencilerin ve velilerinin kayıt işlemleri için web sitemizdeki kayıt butonu altındaki açıklamaları dikkatlice incelemelerini önemle rica ederiz.

Sorularınız için Öğrenci İşleri Ofisimizi ararsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Öğrenci İşleri Ofisi 0 232 327 31 92 (Dahili 127-117)

Tüm öğrencilere öğrenme aşkı, çok yönlülük ve üstün başarılar ile geçirecekleri bir eğitim yaşamı dileriz.

ÖZEL ÇAKABEY OKULLARI

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin kendi yaş grupları içinde akademik bilgileri yanında, konsantrasyon ve zaman yönetimi becerilerini de ölçtükleri bu sınavın onlar için faydalı bir deneme olduğunu umuyoruz.

Bu sınav sonucuna göre öğrencimizin 2019-2020 eğitim- öğretim yılı için Özel Çakabey Okullarına giriş hakkı kazanamadığını üzülerek bildiririz. Ancak bu sınavda, yukarıda da belirttiğimiz pek çok yan faktör bulunmaktadır. Bir tek sınav ile öğrencimizi başarısız addetmek asla mümkün değildir.

İnanıyoruz ki yaşamları boyunca çalışma azimleri ile daima başarılı olacaklardır.

GİRİŞ HAKKI KAZANDINIZ

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. Öğrencimizin bu sınav sonucuna göre 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için Özel Çakabey Okullarına giriş hakkı kazandığını (herhangi bir derecede burs hakkı olmadan) bildirmekten mutluluk duyarız. Kayıt koşullarımız için web sitemizdeki kayıt butonu altındaki açıklamaları inceleyerek bilgi sahibi olmanızı önemle rica ediyoruz.

Öğrenme aşkı, çok yönlülük ve üstün başarılarla dolu bir eğitim yaşamı dileğiyle.

BURS KAZANDINIZ

Özel Çakabey Okulları Giriş Sınavına katılımınız için teşekkür ederiz. Öğrencimizin bu sınav sonucuna göre 2019-2020 eğitim öğretim yılı için % eğitim bursu kazandığını bildirmekten mutluluk duyarız. Kayıt koşullarımız için web sitemizdeki kayıt butonu altındaki açıklamaları inceleyerek bilgi sahibi olmanızı önemle rica ediyoruz.

Öğrenme aşkı, çok yönlülük ve üstün başarılarla dolu bir lise yaşamı dileğiyle.